Over mij

Mr. G.A. Nandoe Tewarie is werkzaam als advocaat bij Advocatenkantoor Groenendijk en Kloppenburg. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Leiden. Ik ben betrokken bij de zaak en u als cliënt, waarbij ik streef naar hoge kwaliteit bij een passend tarief. Dat klinkt misschien als een open deur, maar als geen ander besef ik dat een juridisch geschil vaak gepaard gaat met emoties en financiële belangen, met vaak verstrekkende gevolgen. Ik ga daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid oplossingsgericht te werk. U kunt van mij een eerlijk en gedegen advies verwachten. Indien een kostbare procedure voorkomen kan worden, zal ik mij daarvoor maximaal inzetten. Uiteindelijk zoek ik voor u naar de juiste juridische oplossingen. Een procedure ga ik daarvoor niet uit de weg. Mr. G.A. Nandoe Tewarie levert u daarbij maatwerk.

In 2005 richtte mr. G.A. Nandoe Tewarie Advocatenkantoor Nandoe op. Sinds die periode heeft zij succesvol gewerkt aan uiteenlopende juridische zaken. Per 2015 heeft mr. G.A. Nandoe Tewarie besloten zich als advocaat te vestigen bij het advocatenkantoor van Groenendijk en Kloppenburg Advocaten. Dit advocatenkantoor heeft een breed scala aan rechtsgebieden en kent een rijke historie. Nog steeds heeft mr. G.A. Nandoe Tewarie ruime ervaring op het gebied van letselschaden en personen- en familierecht. Maar ook in het arbeidsrecht heeft zij voldoende ervaring. Of het nu gaat om het bepalen van de hoogte van de partner -en kinderalimentatie, het verdelen van huwelijks-goederengemeenschappen (bij huwelijkse voorwaarden), of het verhalen van uw letselschade, ze heeft een scherp oog om uw belangen optimaal te behartigen.

Door haar kennis en ervaring kan Mr. Nandoe in een emotionele tijd juridische duidelijkheid scheppen en uw zorgen wegnemen. Immers, uw geschil is mijn zorg. Mr. Nandoe is lid van de Vereniging voor familierecht Advocaten, lid van de Vereniging voor Haagse Jeugdrecht Advocaten en Aspirant Lid van de VFAS. Zij is tevens al jaren als trainer Vaardigheidstrainingen verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast is zij lid van de Werkgroep Artsen & Advocaten.

Naast specialistische kennis op deze rechtsgebieden heeft mr. G.A. Nandoe Tewarie een netwerk van collega advocaten met wie zij overlegt als dat nodig mocht zijn, zodat voor u een optimaal resultaat wordt bereikt.